Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 - спортно или стандартно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

перфектен е
    особено местните пияници като тръгнат да допиват в длугото село и се влачат с 30 оти не могат да гледат ...
    ташак раута
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

колеги мойте пружини са червени и са Eibah но не ми е направило впечатление да вози твърдо,тези с спортното окачване с какви пружини са
      159 1.9 jtd TI
      156 1.8 ts 99g ex

Comment

Първоначално публикувано от vesko_iotov Покажи съобщение
        колеги мойте пружини са червени и са Eibah но не ми е направило впечатление да вози твърдо,тези с спортното окачване с какви пружини са
        и моите са същите но и амортисиора ми е такъв и джантата голяма,така че си е дървения возилото

Comment

а как да разбера моята с какво окачване е вози доста твърдичко но не съм се качвал на друга 156 да сравня
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

окачване

аз съм с Eibach pro отпред и отзад и колата просто е супер стабилна в завои особено с летните 17ки . за спортно окачване!!
            Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

Comment

значи колата от подписа ми е със спортно окачване (червените, заводско) със 17' джанта ,205/45 гуми и си вози мн добре, на завойте съм невероятно стабилен и изгледа е супер, карал съм и със нормалното и разлика мн в возенето няма,а за по-барзо износване НЕ, като си доиде време за смяна...

п.с. Снимките от албума ми
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

ще се маха писна ми да се тръскам....
                Mercedes C 200 compressor

Comment

Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                  ако го махаш свиркай,може да се спазарим
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Моята я карам през лятото с 225 на 17 цола и си мн стабилна, хем е доста висока. Катеря бордюри, минавам дупки и какви ли не софийски препятсвия - страдат гумите, но картера е здрав. В същото време първия завой преди тунелите от Пловдив към София го взимам с около 190 и колата не мърда.

С тези спортни окачвания не знам за какво са ви - имайки предвид че повечето не може да карате коли, така че да го ползвате - само се мъчито по дупките и си мислите чче правите нещо.

Нека ако някой е минавал курс за автомобилни пилоти и има спортно окчаване да пише.

Comment

re

Колеги и аз съм със спортно окачване,така я купих преди година и половина.ако пътят по който караме е само асвалт,без паважи си е супер,тресе но колата е като дърво не мърда,няма никакво залуляване на предницата.и точно това си мисля че ми разбива здраво предницата за 35 хил.километра сега трябва за втори път да оправям долните носачи.инъче визията е добра със 15/195/60 имам 2-3 пръста от калника,преди бях със 15/205/55 беше мъка найстина.но според мене няма смисъл от това спортно тук във БГ.
                      156 2,4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                        ...

Нека ако някой е минавал курс за автомобилни пилоти и има спортно окчаване да пише.
                        Аз курсовете ги водя

инак зимните са ми 215 на 50, летните 225 на 45 задните, а 215 на 45 предните.

в общи линии със зимните си е зор ако във завоя има дупка, с летните няма никакъв проблем.

По темата отказах се засега от нови амортесьори - като смених носачи майстора каза че е добре колата, може би другото лято ще взема нормално окачване и без друго са ми големи гумите, а нови планирам след 100-150к км
                        Last edited by lord_chuldarkar; d.m.y г., 18:14. Основание: промяна в размера, не съм много сигурен за летните :)
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

аз съм с обикновенно окачване и колата е кът джип. и не бих го сменил за нищо на света даже и да влизам с 300 в завоите

Comment

Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение
                            Не знам защо някой си е играл да слага спортно окачване на спален вагон, но сато си сложиш стандартното ще откриеш колко изненадващо проходима е колата, а и стабилността в завоите е по-добра от тази на седана.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                              аз съм с обикновенно окачване и колата е кът джип. и не бих го сменил за нищо на света даже и да влизам с 300 в завоите
                              това е така защото жиповете в днешно време не са жипове

Инак ти хубо влизаш с 300 в завойте ама как ги достигаш? щото моята на първа минимума и е 320 (туй са метра в 5минути)
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Приятелката е със 156-ца 2.0TS селеспиид, предполагам е със спортно окачване, ако някой е със стандартно и е навит да ги сменяме - да пише.
                                Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                                "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
                                X